SON GELİŞME
--:--:--

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrılıyor

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrılıyor

Son olarak dijital platform Netflix’te yayınlanan ‘Babamın Kemanı’ filmi ile dünya listesinde ilk 10’a giren Engin Altan Düzyatan hakkında şoke eden bir gelişme yaşandı. Engin Altan Düzyatan’ın, yer aldığı tarihi dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

TRT1’de yayınlanan ve büyük bir kitleye sahip olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Oruç Reis’i canlandıran başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, tarihi dizilerdeki başarılarıyla adından sık sık söz ettiriyor. 

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, şu sıralar Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisindeki performansı ile adından sık sık söz ettirirken hayranlarını şaşırtan bir haber geldi. Berat Özdoğan’ın yönettiği ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na Isabel rolüne hayat veren Pelin Akil‘in veda edeceği ortaya çıkmıştı. İsabel’in ardından bomba bir gelişme daha yaşandı.

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in yazdığı dizinin Oruç Reis’i Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılacak. Uzun zamandır ayrılık haberi kulislerde konuşulan Düzyatan’ın hikâyesinin başından beri bir sezon süreceği konuşuluyordu. Aynı zamanda yapımcılıkla da ilgilenen Düzyatan bir yandan oyunculuğa da devam edecek.

DAHA ÖNCE DE AYRILACAĞI İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ

Ulaş Tuna Astepe ile başrolü paylaşan Engin Altan Düzyatan, dizinin yayınlanan son bölümünde seyirciyi korkuttu.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan son bölümünde Düzyatan’ın oynadığı Oruç Reis’in hakkında çıkan ifadelerin ardından merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu açıklamaları, izleyiciler tarafından araştırma konusu oldu. Ancak Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacağı yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Oruç Reis’in akıbeti dizinin yeni bölümünde belli olacak. 

Fragmana Hüma Hatun’un ”Ben iki oğul verdiğim toprağa, Oruç üçüncüsü oldu. Nasıl ki Oruç’u toprağın altına gömeceksek, içimizdeki acıyı da bağrımıza gömmek bizim vazifemiz.” Sözleri damga vurdu.

Engin Altan Düzyatan’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı 27 Ocak günü yayımlanacak bölümü ile açıklığa kavuşacak.

Benzer Haberler
Şahin Bey’in Vizyonuyla Büyüyen Bir Marka: Şahin Kömür
Şahin Bey’in Vizyonuyla Büyüyen Bir Marka: Şahin Kömür
Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Biyokimya Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Var
Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Biyokimya Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Var
BabylonTown Adrasan Bungalov Yazlık Ev
BabylonTown Adrasan Bungalov Yazlık Ev
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası 26. Yılını Kutladı
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası 26. Yılını Kutladı
Sünnet Düğünü Organizasyon Fiyatlarında İhtiyaçlarınıza Özel Paketler
Sünnet Düğünü Organizasyon Fiyatlarında İhtiyaçlarınıza Özel Paketler
Seni Sen Yapan Efsanevi Markaları Mondy Shop’ta Avantajlı Fiyatlarla Keşfet!
Seni Sen Yapan Efsanevi Markaları Mondy Shop’ta Avantajlı Fiyatlarla Keşfet!
Kadınlar için Her şey.....
Copyright © 2025 Tüm hakları PAKKADIN 'da saklıdır. Seobaz Haber Teması