Yılport Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremleri Türkiye’nin kolay kolay unutamayacağını vurguladı. Eroğlu, özellikle 11 ildeki insanların yaşadıkları dram ve travmatik ortamı izlerken bile kendilerini sorguladıklarına işaret etti. “Teknik heyetimizle ilkyarı takımımızın yaşananlardan etkilenmemesi zor. Sonuçta insanız, duygularımız var, arkadaşlarımız, dostlarımız o bölgede. Ekip olarak ilk şoku atlattık ama etkileri sürüyor. Bunu oyuncuların yüzlerinden anlayabiliyoruz….
Yılport Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremleri Türkiye’nin kolay kolay unutamayacağını vurguladı.
Eroğlu, özellikle 11 ildeki insanların yaşadıkları dram ve travmatik ortamı izlerken bile kendilerini sorguladıklarına işaret etti.
“Teknik heyetimizle ilkyarı takımımızın yaşananlardan etkilenmemesi zor. Sonuçta insanız, duygularımız var, arkadaşlarımız, dostlarımız o bölgede. Ekip olarak ilk şoku atlattık ama etkileri sürüyor. Bunu oyuncuların yüzlerinden anlayabiliyoruz. Biz de tempomuzu yaşanan duygusal gidiş gelişlere göre hazırladık. Antrenman şekillerimizi değiştirdik, daha çok morale dayalı çalışmalar yaptık.
Hepsiyle konuşuyoruz, artık yavaş yavaş konsantrasyonumuzu lige çevirdik. Depremzedeler yararına maçlar oynuyoruz, arkadaşlığı, ilkyarı giriş takımdaşlığı pekiştiriyoruz. Genel anlamda bir sorunumuz gözükmüyor, ilk maçımıza kadar fiziksel ve mental olarak hazır duruma geliriz.”
Reklam & İşbirliği: [email protected]