
ABD’de yaşanan ilginç bir olayda, polis aynı gün içinde hem tavus kuşu hem de keçinin peşine düştü. Bu olay, 1 Nisan şakası sanılarak başlamıştı.
Irving bölgesindeki polis memuru Turner, 183 numaralı otoyolda başıboş dolaşan bir keçi ve mahallede koşan bir tavus kuşu ihbarı üzerine harekete geçti. Keçi, şehir içinde alışveriş merkezlerinden geçerek polisi hayli meşgul etti. Sonunda polis, keçiyi güvenli bir yere götürmeden önce otoyolu kapatmak zorunda kaldı.
Aynı gün içinde bir diğer olayda ise Irving polisi, kaçan yaralı bir tavus kuşunu kovalamakla meşguldü. Polis, tavus kuşunu bir konutun arka bahçesinde yakalayarak acil tıbbi müdahalesi için Southlake’teki bir yaban hayatı rehabilitasyon kliniğine götürdü.
Polis, olayla ilgili yaptığı açıklamada; “Hayvan ya da insan, kaçabilirsiniz ama polislerimizden ve yardımsever toplumumuzdan saklanamazsınız” dedi.
















Reklam & İşbirliği: [email protected]