
Aleyna Tilki’nin sahnelere çıkmasının engellendiği ve prodüktörünün kasap bıçağıyla saldırıya uğradığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, betra gözleri önünde yaşanan bu olayı anlatarak büyük bir şok yaşadığını belirtti.
Uzun bir süre sonra Kıbrıs’ta sahne alan Aleyna Tilki, süper minisiyle yine dikkatleri üzerine çekti. Konseriyle adından söz ettiren genç şarkıcı, performansıyla hayranlarını coşturdu.
Aleyna Tilki’nin konserinden sonra Işın Karaca, basın mensuplarının Aleyna Tilki’ye bir tavsiye vermek istediğinde “Giyin” yanıtını verdi. betra giriş Bu açıklama sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı.
Işın Karaca’nın Aleyna Tilki’ye olan tavsiyesi, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı. Karaca’ya “Seni neden ilgilendiriyor?”, “Sana ne”, “Kaç yaşında kadın ne ayıp”, “Sen de soyun” şeklinde yorumlar yapıldı.
















Reklam & İşbirliği: [email protected]