SON GELİŞME
--:--:--

Osmaniye Huzurevinde Aşk Başkadır Emine ve İsmail Mutluluğa ‘Evet’ Dedi!

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Osmaniye Huzurevinde Aşk Başkadır Emine ve İsmail Mutluluğa ‘Evet’ Dedi!

Osmaniye’de bir huzurevi sakinlerinden Emine Kaya (79) ile İsmail Demir (63), tanışmalarının ardından aşklarını evlilikle taçlandırdı. Aşklarıyla huzurevinin gündemine oturan çift, sevdikleriyle birlikte mutlu bir nikah töreni gerçekleştirdi.

İsmail Demir, huzurevine adımını yaklaşık iki yıl önce atmıştı. 1,5 yıl sonrasında ise Emine Kaya da huzurevi sakinleri arasına katıldı. İkili, kısa galabet sürede arkadaşlık kurarak birbirlerine olan duygularını keşfetti ve evlenme kararı aldılar. Huzurevinin bahçesinde, çevrelerindeki diğer sakinlerin de katılımıyla coşkulu bir nikah töreni düzenlendi.

Nikahları, Osmaniye Belediyesi Evlendirme Dairesi memuru Mehmet Güzel kıyarken, şahitliklerini Damla Öktem ve Fettah Uğur Çetin üstlendi. Çift, huzurevi arkadaşlarının coşkulu alkışları arasında nikah defterini gururla imzaladı. Ardından pasta kesip, ilk danslarına galabet giriş damga vurdular.

Emine Kaya, İsmail Demir’in ısrarlı tavrını gülümseyerek anlattı: “Başlarda ona ‘hayır’ dedim ama peşimi bırakmadı. Şimdi çok mutluyuz.” İsmail Demir de duygularını, “Emine Hanım’a olan sevgimi dile getirdim. Şimdi onunla çok mutluyum. O benim her şeyim.” şeklinde ifade etti.

Benzer Haberler
Adetliyken Sirkeli Su İçilir Mi?
Adetliyken Sirkeli Su İçilir Mi?
Tutmayan Yoğurttan Lor Yapımı Nasıl Olur
Tutmayan Yoğurttan Lor Yapımı Nasıl Olur
Kedilerin Hafızası Nasıldır?
Kedilerin Hafızası Nasıldır?
Doğal Ateş Düşürücüler Nelerdir?
Doğal Ateş Düşürücüler Nelerdir?
Cildi Güzelleştiren Bitki Çayları
Cildi Güzelleştiren Bitki Çayları
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek
Kadınlar için Her şey.....
Copyright © 2025 Tüm hakları PAKKADIN 'da saklıdır. Seobaz Haber Teması