
Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterini canlandıran Çehre, son paylaşımında ‘yeni yıl’ temasını işledi.
Çehre, paylaşımında bir çam ağacının yanında çektirdiği bir pozunu paylaştı. Altına ise “2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim. 2024 bütün dünyaya sevgi diliyorum. Deprem konusunda daha bilinçli olduğumuz, savaşların olmadığı, sanatın siyasetten daha fazla konuşulduğu, mutluluk, sağlık ve bol kahkaha diliyorum. Sizleri seviyorum” notunu düştü.
Çehre’nin paylaşımında yer alan “2023 yılı seni yaşamamayı dilerim” sözü, Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter Ziyagil karakterinin Behlül Haznedar karakterine yönelik söylediği “Hiç yaşamamış olmayı dilerdim bu seneyi. Unutana kadar acıyla, nefretle hatırlayacağım” repliğini hatırlattı.
















Reklam & İşbirliği: [email protected]