Yeni yıl dünyanın her yerinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yeni yılı kutladı. Yılbaşı gecesi sahnede olanlar da vardı, evinde kutlayanlar da. Yılbaşını sahnede kutlayanlardan biri de şarkıcı Kenan Doğulu oldu.
Kenan Doğulu yeni yılı Kıbrıs’ta sahnede karşıladı. Sanatçıyı izleyenler arasında eşi Beren Saat de vardı.
Doğulu, “Yaşanan birçok acı olaya rağmen ayakta durmak zorundayız. 2024’e umutla adım atacağız. Yeni yılın harika günler getirmesini diliyorum. Sağlık, başarı ve aşkla dolu bir yıl olsun” dedi.
Yeni yıla sahnede giren Kenan Doğulu’yu eşi Beren Saat yalnız bırakmadı. Kenan Doğulu, 2024’ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat’i öptü. Çiftin dudak dudağa olan pozu sosyal medyada gündem oldu.
Reklam & İşbirliği: [email protected]