Kültür Yolu Festivali’nde Van 6’ncı Durağımız Oldu

Van, Kültür Yolu Festivali’ne İlk Kez Katıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nin 6’ncı durağı Van oldu. Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde ilk kez yer alan Van, 29 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Binlerce Sanatçı ve Zengin Etkinlik Programı

Festival kapsamında farklı noktalarda **1000’e yakın sanatçı** Van halkıyla buluşacak. **Konserler, tiyatrolar, opera gösterileri, sergiler, atölyeler, söyleşiler ve gastronomi deneyimleri** gibi zengin etkinliklerle şehir renklenecek.

Fatma Turgut’un Unutulmaz Konseri

Van’da bulunan Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen festivalde **Fatma Turgut** sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Turgut, unutulmaz şarkılar seslendirdi ve gece geç saatlere kadar performansını sürdürdü.

Öğrencilere Kep Attırdı

Mezuniyet töreni sonrası konserine gelen **Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencilerine** kep attıran sanatçı, sahne yanına çağırdığı öğrencilerle sohbet etti. “Ben de müzik öğretmeniyim, 3 sene öğretmenlik yaptım” diyen Turgut, öğrencilere mesleklerinde başarılar diledi.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler: