
Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi Eylül ayında izleyicilerle buluştu. Ancak, ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, dizinin 50. bölümünde sürekli dış çekimlerin olduğunu belirtip serzenişte bulundu.
Yalı Çapkını’nın Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımda şu notu betfinal düştü: “Günaydın. 50. bölüme böyle giriyorum. Bu bölüm hep dış çekim yazmışlar değil mi Ceydo? Olsun ama hallederiz, güzel bölüm çünkü.”
Mert Ramazan Demir’in bu paylaşımı Yalı Çapkını dizisinde Gülgün Korhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gözde Kansu’dan komik bir betfinal giriş yanıt aldı. Kansu, “İçliğin içinde mi çocuğum?” şeklinde bir yorum yaparak hem insanları şaşırttı hem de gülümsetti.
















Reklam & İşbirliği: [email protected]