Elazığ’da yaşayan Aysun Alpsoy, burnundaki kırığın düzeltilmesi amacıyla girdiği dört estetik ameliyat sonrası yaşadığı mağduriyeti mahkemeye taşıdı. Alpsoy, dört yıl önce Eyşan Özgü Bakım Merkezi’nde çalıştığı sırada bir hastanın darbesiyle burnunun kırıldığını belirtti.
Burnundaki hasarın giderilmesi için plastik cerrah Dr. İ.B.’ye başvuran Alpsoy, iddiaya göre dört ameliyat geçirmesine rağmen burnunda yırtık, yanık izi ve şekil bozukluğu oluştu. Bu durumun sosyal hayatını olumsuz etkilediğini ifade eden Alpsoy, doktor hakkında şikayette bulundu.
Aysun Alpsoy, yaşadığı süreci anlatırken, dört yıl önce burnunun kırıldığını ve ardından Dr. İ.B.’ye başvurduğunu söyledi. İlk ameliyatın ardından burnunda kıkırdak erimesi ve şekil bozukluğu geliştiğini belirten Alpsoy, sonraki operasyonlarda da istediği sonucu alamadığını ifade etti. Son olarak Elazığ Medikal Hospital’da yapılan ameliyat sonrası burnunda yanık izleri ve orantısız delikler oluştuğunu dile getirdi. Alpsoy, bu süreçte dört farklı ameliyat için toplamda yaklaşık 35 bin lira ödeme yaptığını iddia etti.
Yaşadığı utanç nedeniyle insanlarla konuşmaktan kaçındığını belirten Alpsoy, doktorun kendisini tekrar tedaviye almak istediğini ancak güvenmediğini söyledi. Burnunun kırılma nedeninin, çalıştığı bakım merkezinde bir hastanın ani refleksiyle burnuna vurması olduğunu ekledi.
Alpsoy, yaşadığı mağduriyetin ardından başka doktorların da durumu üstlenmediğini ve bu nedenle dava açtığını belirtti. Medyaya yansıtmak istemediğini ancak doktorun ödeme konusunda anlaşmaya yanaşmadığını sözlerine ekledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]